Live ChatVeelgestelde vragen


Op de F.A.Q. pagina vindt u de meest gestelde vragen reeds beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op
Levertijd

De meeste Funko Pops komen uit onze eigen collectie. Hierdoor zijn wij in staat om Funko Pops snel te versturen. Gemiddeld is de levertijd 1-2 dagen, maar dit kan bij een Funko Request oplopen van 3 tot 7 dagen. De verwachte levertijd verschilt en staat op de productpagina van de Funko Pop vermeld.


Orderbevestiging

Zodra uw bestelling in behandeling wordt genomen ontvangt u per e-mail een orderbevestiging, factuur en trackingnummer. Doorgaans worden complete bestellingen dezelfde dag verzonden tenzij de levertijd anders is dan 1-2 dagen. Wanneer DPD uw bestelling heeft afgehaald zal een extra e-mail volgen dat uitlevering spoedig zal volgen.


Transport

Voor transport maken wij gebruik van DPD haar dienstverlening. Elke bestelling is voorzien van Track&Trace en verzekert.


Verpakking

Wij hechten veel waarde aan de verpakking van de toch wel fragiele Funko Pops. Zodoende worden Funko Pops uitermate goed beschermd tegen transportschade.


Originaliteit

Wij garanderen de originaliteit van al onze Funko Pops. Onze Funko Pops worden eerst op echtheid gescreend en enkel bij zekerheid aangeboden.


Conditie doos  

 NieuwstaatNiets op aan te merken.
 Z.g.a.n.Zo goed als nieuw.
 AcceptabelLichte box damage van 3 tot 6 mm.
 SchadeBox damage van 7 tot 10 mm.

* Over het algemeen bieden wij enkel Uitstekend en Z.g.a.n. aan. Mocht een doos (lichte) schade hebben dan zal de prijs ook gereduceerd zijn.


Retourneren

Na ontvangst van uw bestelling heeft u tot 7 dagen de mogelijkheid om te annuleren. Bij retour ontvangst wordt de bestelling gecontroleerd en wordt de creditering doorgaans binnen 48 uur uitbetaald. De gemoeide kosten voor het retourneren zijn voor de koper tenzij anders overeengekomen. Klik hier om uw bestelling te annuleren.


Waarschuwing

 Funko Pops die via de Funko Pop Request worden besteld zijn uitgesloten van annulering.


Funko Pop Request

Op zoek naar een Funko Pop die niet vindbaar is? Probeer het via de Funko Pop Request en wij raadplegen onze contacten (collectors) verspreid over Europa.

Gezien onze Funko Pops uit de verzameling van een collector komen, is het tweedehands. Wij verkopen geen nieuwe Funko Pops die net uit de fabriek rollen, maar zijn gericht op exclusief, rare en vaulted. De eisen die wij voor inkoop stellen zijn: ongeopend, minimaal/geen schade aan de doos (mankementen worden vermeld) en originaliteit.

Werkwijze: na ontvangst van uw request zullen wij op zoek gaan naar de betreffende Funko Pop. Bij succes ontvangt u per e-mailbericht een vrijblijvende prijsvoorstel en een foto ter goedkeuring. Bij acceptatie zal er een offerte worden aangemaakt en na ontvangst van uw betaling wordt het proces gestart. Gemiddelde levertijd: 3-7 dagen.

Geen 2 maanden op een pre-order wachten? Op verzoek nu ook nieuwe Funko Pops.


KvK 72383585
© Copyright 2024